“Mora fjalë” jehonë në Kazermën “Adem Jashari”, këngës ia thonë pjesëtarët e FSK-së

Bota Lajme

Kënga “Mora fjalë” e kënduar nga Pjesëtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës ka jehuar në Kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë.

Kjo paraqitje skenike është duke u mbajtur si pjesë e Manifestimit Qendror i Epopesë së UÇK-së.

Ndryshe, në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë, është duke u mbajtur manifestimi qendror i Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), në nderim dhe kujtim të komandantit legjendar Adem Jashari, familjes Jashari dhe të gjithë dëshmorëve të kombit të rënë për liri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *