Wizz Air po ul çmimet për produkte, shërbime dhe përmirësime shtesë

Lajme Maqedoni

Wizz Air po ul çmimet për produkte, shërbime dhe përmirësime shtesë, duke e bërë fluturimin më të përballueshëm se kurrë, informon Wizz Air.

“Vetëm për një periudhë të kufizuar, pasagjerët mund të përfitojnë nga kjo mundësi unike për të shijuar përfitime premium me një çmim tepër të ulët.”

Pavarësisht nëse jeni një udhëtar që kërkon të përmirësojë udhëtimin tuaj ose një eksplorues spontan që kërkon luks, ky promovim është përshtatur për ju.

Duke filluar nga sot, të gjithë pasagjerët – nëse e keni rezervuar tashmë biletën tuaj ose jeni duke bërë një rezervim të ri – mund të shijojnë një përvojë udhëtimi premium për vetëm një pjesë të kostos. Imagjinoni këtë: bagazhet e kontrolluara, prioriteti WIZZ dhe përzgjedhja e ulësve, të gjitha këto mund të jetë e juaja për 9 euro fikse, të pabesueshme për secilën prej tyre”, thotë kompania.

Kjo ofertë është e vlefshme vetëm për udhëtime para datës 26 Mars 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *