“A do t’i kërkoni Zelenskyt njohjen e Kosovës?”, Osmani: Ai moment do të vijë bashkë me fitoren e Ukrainës

Bota Lajme

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, që po merr pjesë në samit, ka theksuar se në Samit do të flasë për hapat konkretë që po ndërmerr shteti për të mbështetur Ukrainën, duke treguar veprimet e Kosovës që ka ndërmarrë deri tash në përkrahje të Ukranisë.

Presidentja Vjosa Osmani ka theksuar se Kosova mbështet Ukrainën dhe popullin e saj.

“Rusia është duke bërë invazion ilegal ndaj Ukrainës dhe ne këtë e kemi kundërshtuar duke i vendosur sanksione Rusisë, këtë do ta bëjmë edhe tash e tutje. Sot në Samit do të falas për hapat konkret që Kosova po i ndërmerr në këtë drejtim së bashku me aleat dhe do të jemi këtu deri në fitoren e Ukrainës”, është shprehur presidentja Osmani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *