Xhaferi: Qytetarët mos t’u nënshtrohen manipulimeve, pasaportat nuk rregullohen sipas parimit të patentës për shofer

Lajme Maqedoni
  • Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, u bën thirrje të gjitha subjekteve politike dhe kryetarëve të partive në vend që në prag të shpalljes së zgjedhjeve, të udhëhiqen ekskluzivisht nga interesat shtetërore dhe të qytetarëve, duke mos i dëmtuar pozitat ndërkombëtare të shtetit dhe mos i hutojnë qytetarët me manipulime dhe të pavërteta, kumtoi pres shërbimi i Qeverisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *