Në vendkalimet kufitare sot vetëm me dokumente të reja, Shqipëria lëshon edhe me letërnjoftime të vjetra

Lajme Maqedoni

– Qarkullimi i veturave në të gjitha vendkalimet kufitare në Republikën e Maqedonisë së Veriut me shtetet fqinje zhvillohet normal, pa vonesa. Nga mesnata veturat lëshohen sipas dispozitës së Marrëveshjes së Prespës, me të cilën më nuk vlejnë pasaportat dhe dokumentet për përdorim ndërkombëtar, të cilat e mbajnë emrin e vjetër Republika e Maqedonisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *