Greva e të punësuarve në FSSH u pezullua deri më 31 maj

Lajme Maqedoni

Greva e të punësuarve në FSSH u pezullua deri më 31 maj, sindikata pret vlera e njejtë e pikës të mbetet edhe pas zgjedhjeve.

Rrogat në Fondin për sigurim shëndetësor nuk do të ndryshojnë dhe do të mbeten të njejta në pajtim me buxhetin e miratuar për vitin 2024, përfundimisht me datën 31 maj. Greva e të punësuarve në FSSH është pezulluar, sipas rekomandimit të Qeverisë, i cili kaloi edhe në mbledhjen e sotme të Këshillit drejtues të Fondit, konfirmuan në konferencën e sotme për shtyp drejtorët e përgjithshëm të FSSH-së Magdalena Filipovska Grashkovska dhe Asaf Abduramani, zëvendësministrja e Shëndetësisë, Maja Manoleva, si dhe dy përfaqësues të Sindikatës dhe nga AOGJSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *