“Vulat e ASh-së i ka Arben Taravari,

Lajme Maqedoni

Fatmir Mexhiti ka deklaruar se vulat e partisë së Aleancës për Shqiptarët, i ka Arben Taravari dhe se ai është kryetar legjitim i partisë.

“Aleanca për Shqiptarët është një dhe e vetme. Aleanca për Shqiptarët i ka organet e saja dhe e ka një dhe të vetmin legjitim – kryetarin Arben Taravarin. Vulat e partisë normal se janë te kryetari i partisë dhe shumica e nënshkrimeve të kuvendarëve”, tha Mexhiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *