Aliu dhe Mexhiti: Nuk do të japim dorëheqje, ASH është unike, Qeveria po na hakmerret politikisht

Lajme Maqedoni

Nuk do të japim dorëheqje, as nuk mendojmë se partia do të kërkojë shkarkimin tonë, deklaruan sonte ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Azir Aliu dhe ministri i Shëndetësisë, Fatmir Mexhiti.

Ministri i Shëndetësisë, Fatmir Mexhiti në paraqitje para mediave bashkë me ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratë, Azir Aliu – bashkëpartiak, janë ankuar se në seancë qeveritare u janë refuzuar të gjitha pikat e propozuara nga ata.

“Është e dukshme se nuk është në pyetje interesi publik i qytetarëve, por por hakmarrja politike”, tha Mexhiti

Thotë se kjo është hakmarrje politike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *