Punonjësit e Fondit të Sigurimeve Shëndetësore hynë në grevë (PLT)

Bota Lajme

Punonjësit e Fondit të Sigurimeve Shëndetësore (FSSH) dolën në grevë. Të gjitha njësitë rajonale, siç u bë e ditur, sot nuk do të kryejnë detyrat e tyre të punës, përveç atyre më urgjente. Do të lëshohen receta dhe rekomandime, por nuk do të bëhen pagesa për kompensim për pushim të lindjes apo raport mjekësor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *