Kovaçevski: Me BDI-në kemi komunikim normal, çështja për listat e përbashkëta do të varet nga analizat

Lajme Maqedoni

Kryetari i LSDM-së Dimitar Kovaçevski theksoi se me BDI-në ka komunikim normal. Siç theksoi, ende po zhvillohen bisedimet se nëse do të dalin me lista të përbashkëta dhe vendimi do të varet nga analizat që po bëhen si dhe nga vendimet e organeve të të gjitha partive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *