Nisma e kryetarit Taravari merr mbështetjen e shumicës së kuvendarëve të ASH-së

Lajme Maqedoni

Pas kumtimit të qëndrimit të djeshëm të Kryetarit të Aleancës për Shqiptarët, Dr Arben Taravari, për 24 orë janë mbledhur 80 nënshkrime të kuvendarëve në mënyrë vullnetare nga gjithsej 133 sa numëron Kuvendi, ndërsa procesi i mbledhjes së nënshkrimeve po vijon.
Shumica e Kuvendit të Aleancës për Shqiptarët është qartë për Ndryshimin e Sigurt.
Kryetari Taravari bën thirrje pë urtësi, maturi dhe unitet, që BDI përfundimisht të dërgohet në opozitë. Ndryshimi po vjen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *