Gërkovska – Shvarc: Korrupsioni është problem i pranishëm kudo

Lajme Maqedoni

Gërkovska – Shvarc: Korrupsioni është problem i pranishëm kudo dhe shkatërrimi i tij nuk është një proces i thjeshtë.

Në kuadër të vizitës së punës në SHBA, zëvendëskryetarja e Qeverisë teknike përgjegjëse për Politika të Qeverisjes së Mirë, Sllavica Gërkovska, realizoi takim me Brus Shvarc, zëvendës ndihmës i prokurorit të përgjithshëm i SHBA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *