Tetovë, shtrenjtohen uji dhe shërbimet komunale

Lajme Maqedoni

“Për çmimet e ujësjellësit do të ketë rritje të çmimeve, kështu është vendosur nga Komisioni rregullator.”- tha Besar Durmishi – kryetar i këshillit.

Reagoi njëri nga këshilltarët opozitar.

“Udhëheqësia aktuale e Komunës së Tetovës në bashkëpunim me VMRO-DMPMNE dhe Alternativën votuan rritjen e çmimit të grumbullimit të mbeturinave dhe ujit të pijshëm. Kjo nënkupton se faturat tuaja do të jenë më të shtrejnta ndërsa shërbimi do jetë i njëjtë si deri më tani, qyteti përplot me mbeturina dhe me restrikcione të ujit të pijshëm. Kjo udhëheqësi edhe njëherë e dëshmoi se nuk e meriton mbështetjen e qytetarëve”- tha Liridon Disha – këshilltar i BDI-së Tetovë.

Në vend të 16,08 denarë për metër kub ujë, amvisëritë tani do të paguajnë 21,5 denarë për ujin e pijshëm të konsumuar, me propozim të bordit drejtues të KRRE-së

Čak i najteže proširene vene nestat će za 7 dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *