Mexhiti: Kurti mbështet opozitën shqiptare në Maqedoni, VV-ja do të jetë pjesë e zgjedhjeve

Lajme Maqedoni

Kryetari i Lëvizjes Demokratike në Maqedoni të Veriut, Izet Mexhiti, ka thënë se kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, mbështet opozitën shqiptare në Maqedoninë e Veriut dhe se Lëvizja Vetëvendosja do të jetë pjesë e opozitës atje.

Sipas tij, VV-ja “defacto” është pjesë e opozitës shqiptare atje.
“Më konkret rreth bashkëpunimit, zoti Kurti dhe Vetëvendosja mbështet sërish opozitën shqiptare si edhe ma herët. Vetëvendosja është pjesë e opozitës shqiptare atje, dejure nuk do të jetë, sepse nuk është regjistruar në Maqedoni. Defacto, veç është pjesë e opozitës shqiptare, sepse opozita shqiptare është në kuadër të Lidhjes Evropiane për Ndryshim.

Veç jemi duke e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *