Taravari uron qytetarët për kryeministrin e parë shqiptar në Maqedoninë e Veriut,

Lajme Maqedoni

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari ka uruar qytetarët pas votimit të kryeministrit të parë shqiptar në Maqedoninë e Veriut. Taravari thotë se shpreson që të vijë dita kur vendi të ketë kryeministër shqiptar me mandat të plotë.

“Urime Kryeministrit Teknik shqiptar! Uroj që të vijë sa më shpejt dita të festojmë një kryeministër shqiptar me mandat të plotë dhe të vërtetë!”, ka shkruar Taravari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *