Osmani: Moment historik për të gjithë komunitetin shqiptar në RMV

Lajme Maqedoni

Presidentja e Republikës së Kosovës Vjosa Osmani ka uruar Kryeministrin e parë shqiptar Talat Xhaferi, duke theksuar se kjo është ditë historike për të gjithë komunitetin shqiptar në RMV.

“Sot shënon një moment historik të rëndësishëm për të gjithë komunitetin shqiptar në MK, duke reflektuar kontributin e tyre jetik në shtetësinë e vendit dhe rrugëtimin drejt integrimit euroatlantik.

I uroj qeverisë dhe të gjitha institucioneve të Mk sukses.”, ka shkruar Osmani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *