Më shumë se 2,2 milion banorë të Gazës rrezikohen nga uria

Bota Lajme

Drejtori I zyrës së Kombeve të Bahkuara për cështje humanitare në Gaza, Gorgios Petropullos, ka dklaruar se lufta disamujore në Gaza ka vënë në rezik nga uria 2,2 milion njerëz.

“Tash të gjithve në Gaza u duhet ndihmë dhe lufta duhet të mbarojë. Mund të furnizojmë vetëm një të tretën e nevojave të popullatës për uji të patër për pije”, ka dklaruar përfaqësuesi I OKB-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *