Zgjedhjet e dyfishta do të kushtojnë pothuajse 17 milionë euro

Lajme Maqedoni

KSHZ: Zgjedhjet e dyfishta do të kushtojnë pothuajse 17 milionë euro, prej të cilave 10,6 janë për reklamim të paguar politik.

Zgjedhjet e dyfishta do të cilat do të mbahen në prill dhe maj, shtetit do t’i kushtojnë pothuajse 17 milionë euro, kumtoi nënkryetarja e Komisionit shtetëror zgjehdor (KSHZ), Ditmire Shehu në mbledhjen e sotme të 73-të, në të cilën u votuan gjithsej 22 pika të rendit të ditës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *