Kovaçevski për vendosjen e Angjushevit në “listën e zezë” të SHBA-së: Ato janë akuza serioze

Lajme Maqedoni

Kovaçevski për vendosjen e Angjushevit në “listën e zezë” të SHBA-së: Ato janë akuza serioze, mbetet që institucionet tona të veprojnë.

– Akuza serioze janë ato në lidhje me kumtesën të cilën pata mundësi ta lexoj nga Departamenti i Shtetit, deklaroi sot kryeministri Dimitar Kovaçevski, duke u përgjigjur në pyetjen në lidhje me akuzat për korrupsion dhe vendosjen në “listën e zezë” të SHBA-së të ish zëvendëskryeministrit dhe biznesmenit Koço Angjushev. Sipas kryeministrit, institucionet tona duhet ta kontrollojnë atë që është theksuar nga autoritetet amerikane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *