Mexhiti: Maqedonia e Veriut dhe Emiratet e Bashkuara Arabe do ta përforcojnë bashkëpunimin

Lajme Maqedoni

Ministri i Shëndetësisë, Fatmir Mexhiti mori pjesë në konferencën e parë ministrore të Konferencës së 28-të të Palëve të Konventës Kornizë të OKB-së për ndryshimet klimatike, e cila po mbahet nga 30 nëntori deri më 12 dhjetor në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe (EBA), informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *