Dështon përpjekja për kidnapim në shkollën fillore në Karbinci/ policia konfirmon ngjarjen

Lajme Maqedoni

Detaje të reja pas dështimit të kidnapimit të dy nxënësve në Karbinci, njofton policia. Dy fëmijët një i nacionalitetit turk dhe tjetri I nacionalitetit maqedonas, ishin në klasën e 6 dhe 9.

Ngjarjen e ka vërtetuar kryetari I komunës Karbinci, Viktor Paunov deri sa policia njofton se rreth orës 09 : 30 minuta në oborrin e shkollës me veturë të tipit “Golf” ka ardhur një person dhe ka I ka kerkuar një nxënëeseje që të futet Brenda dhe të shkojnë në kafe. Menjëher pas kësaj nxënësja është future në shkollë dhe e ka lajmëruar nfjarjen te drejtoresha. Ngjarja ka ndodhur në shkollën fillore “Strasho Pinxhur” në Karbinci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *