Bytyqi: Me mbi dy miliardë euro mbështetëm qytetarët dhe kompanitë

Lajme Maqedoni

Që nga viti 2020, kur filloi pandemia Covid-19, Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka shpenzuar mbi dy miliardë euro burime financiare për masa kundër krizës të destinuara për qytetarët dhe kompanitë, informoi zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Koordinim të Resorëve Ekonomikë dhe Investime Fatmir Bytyqi, Ai në emisionin Klan Debat , në të cilin ndër të tjera iu referua pakos së fundit të masave kundër krizës të miratuara nga Qeveria javën e kaluar në vlerë prej 662 milionë euro, bëri të ditur pres shërbimi qeveritar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *