Autopsia e Vanjës dhe Pançevit ka përfunduar, priten raportet

Lajme Maqedoni

Autopsia e Vanjës dhe Pançevit ka përfunduar, priten raportet dhe urdhri për hetimin e të dyshuarve të tjerë
Autopsia për 14-të vjeçaren Vanja Gjorçevska dhe 74-të vjeçarin Pançe Zhezhoski në Institutin për Mjekësi Ligjore dhe Kriminalistikë ka përfunduar, por raportet ende nuk janë gati, konfirmuan nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe Prokuroria Themelore Publike Shkup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *