Rivarroset trupi i Liridona Ademajt në fshatin e saj të lindjes

Bota Lajme

Është bërë rivarrimi i Liridona Ademajt në fshatin Rracaj të Gjakovës.

Më kërkesë të familjarëve ajo është zhvarrosur nga varrezat e fshatit Cërmjan të Gjakovës, ku ishte varrosur fillimisht.

Përndryshe, Gjykata Themelore e Prishtinës, ua ka caktuar nga 30 ditë paraburgim, Naim Murselit, Granit Plavës, dhe Kreshnik Kokallës, të dyshuar për vrasjen e Liridona Ademajt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *