Tifozët anglezë kanë arritur në Shkup, janë të bindur në fitore

Lajme Maqedoni

Më shumë se 2300 simpatizues anglez kanë arritur në Shkup për të ndjekur ndeshjen e sotme mes Maqedonisë së veriut dhe Anglisë për kualifikimet në “Euro 2024”.

Fansat anglez në mënyrë të organizuar kanë marrë biletat për të parë ndeshjet tek hoteli “Holydai In”. Ata janë të bindur në fitoren e reprezentacionit anglez, por thonë se nuk do të jetë fitore me shumë gola ashti si ishte në Manchester kur Maqedonia e Veriut pësoi 7 gola në ndeshjen e parë për kualifikueset.

Në vigjilie të ndeshjes është shprehur edhe ambasada angleze në Shkup që ka shpërndarë informacione për shtetasit evetë që cilët veç kanë mbritur në Shkup.

Gjuthësejtë janë 2332 bileta me çmim prej 10 euro.

Ambasada njofton fansat anglez se duhet të kenë dokumente personale deh para kesh sepse shumica e resoranteve në kryeqendër nuk aparate për pagesë me kartelë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *