Pensionistët dorëzuan propozim-ligj për pensione më të larta

Lajme Maqedoni

Pensionistët dorëzuan propozim-ligj për pensione më të larta, sot në Tetovë koordinim për aktivitetet e ardhshme.

Bordet nismëtare të pensionistëve nga mbarë vendi, të cilët përmes protestave kërkojnë rritje të pensioneve, janë mbledhur në Tetovë në një takim koordinues. Koordinimi pason pasi dje në Kuvend kanë dorëzuar edhe kërkesë zyrtare për ndryshime dhe plotësime në Ligjin për sigurimin pensional dhe invalidor dhe ligjin për sigurime shëndetësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *