Memorandum për ndërtimin e hekurudhës së shpejtë nga Nishi deri në Shkup

Lajme Maqedoni

Serbia dhe Maqedonia e Veriut nesër do të nënshkruajnë Memorandum për ndërtim të hekurudhës së shpejtë nga Nishi deri në Shkup.

– Ministri serb i Ndërtimtarisë, Transportit dhe Infrastrukturës, Goran Vesiq paralajmëroi se nesër me homologun e tij nga Maqedonia e Veriut, Bllagoj Boçvarski do të nënshkruajnë Memorandum për ndërtim të hekurudhës së shpejtë nga Nishi deri në Shkup, për çka të dyja vendet bashkë do të kërkojnë mjete nga BE-ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *