Vazhdon seanca në Komisionin Anketues për rastin Onkologjia

Lajme Maqedoni

Komisioni Anketues në Kuvend për ngjarjet në Klinikën e Onkologjisë sot duhet të vazhdojë me punën e shqyrtimit të dokumentacionit. Anëtarët e Komisionit, të cilët dje i filluan 30 ditët e parapara me punë të dokumentacionit, duhet të analizojnë dokumentacionin e grumbulluar dhe stenogramët nga dëshmitë e 60 dëshmitarëve të cilët ishin marrë në pyetje gjatë 30 ditëve të kaluara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *