Një avion ushtarak amerikan rrëzohet në Mesdheun Lindor gjatë një fluturimi stërvitor

Bota Lajme

Një avion ushtarak amerikan është rrëzuar në Mesdheun Lindor pas një ‘aksidenti’ të pazbuluar gjatë një fluturimi stërvitor, njoftoi sot Komanda Evropiane e SHBA-së (EUCOM).

Nuk dihet se sa persona ndodheshin në bord dhe fati i tyre nuk është zbardhur ende, raporton CNN.

‘Në mbrëmjen e 10 nëntorit, një avion ushtarak amerikan që kryente operacione stërvitore në Mesdheun Lindor u përfshi në një aksident dhe u rrëzua. Ne mund të themi me siguri se fluturimi ishte vetëm për qëllime stërvitore dhe nuk ka asnjë tregues të aktivitetit armiqësor’, thuhet në deklaratën e EUCOM.

Nuk janë dhënë detaje për llojin e avionit dhe as për destinacionin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *