Aksion për pyllëzimin e parkut natyror “Gazi Babë”

Lajme Maqedoni

Aksion pyllëzimi në Parkun Natyror “Gazi Babë” do të zhvillohet sot në Shkup. Organizator është “Dm Drogerie Markt”, me mbështetjen e Ndërmarrjes Publike “Parqe dhe Gjelbërim”, Qytetit të Shkupit dhe Fakultetit të Shkencave Pyjore, Arkitekturës së Peisazhit dhe Eko Inxhinierisë.

Janë parashikuar fjalime të kryetares së Qytetit të Shkupit Danela Arsovska, drejtorit të NP “Parqe dhe gjelbërim”, Sefi Shabani, si dhe dekanit të Fakultetit të Pylltarisë, Kiril Sotirovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *