Politikanët të përmbahen nga përdorimi i lëndës për Onkologjinë për qëllime politike

Lajme Maqedoni

Prokuroria publike zhvillon procedurë parahetuese dhe nuk vepron me kërkesë të personave të tjerë. Ndahen informacione vetëm në vëllim, që nuk do ta dëmtojnë procedurën, reagon Prokuroria publike pas deklaratës së ministrit të Shëndetësisë, Fatmir Mexhiti se është koha që Prokuroria të dalë me emër dhe mbiemër për rastin e Klinikës për onkologji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *