Kovaçevski – O’Brajan: Maqedonia e Veriut ka arritur shumë

Lajme Maqedoni

Kovaçevski – O’Brajan: Maqedonia e Veriut ka arritur shumë, shumë me rëndësi është të vazhdojë në rrugën drejt anëtarësimit në BE-së.

Maqedonia e Veriut ka arritur shumë, me rëndësi është të vazhdojë në rrugën drejt anëtarësimit në Bashkimin Evropian, kanë konstatuar në takimin e sotëm në Paris kryeministri Dimitar Kovaçevski dhe ndihmës sekretari shtetëror i SHBA-së për Evropë dhe Euroazi, Xhejms O’Brajan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *