Bytyqi në kompaninë Tiamo: Çdo ditë rritet numri i kompanive vendase të cilat inkurajohen që të investojnë

Lajme Maqedoni

Zëvendëskryetari i Qeverisë, përgjegjës për Çështje Ekonomike, Koordinim me Resorët Ekonomikë dhe Investimet, Fatmir Bytyqi, vizitoi kompaninë Tiamo nga Shkupi me aktivitet kryesor, përpunimin dhe konservimin e mishit. Është një nga qindra kompanitë që Qeveria i mbështet përmes Ligjit për Mbështetje Financiare të Investimeve, i cili synon të stimulojë kompanitë vendase për të investuar në vendin tonë, kumtoi pres shërbimi qeveritar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *