Procesi i skriningut dhe ndryshimet kushtetuese, tem e takimit Grubi – Norman

Lajme Maqedoni

Ishte kënaqësi të prisja sot në takim ambasadorin e 🇨🇦, z. Giles Norman

Bashkëbiseduam mbi rëndësinë e madhe që ka procesi i eurointegrimit për zhvillimin progresiv të vendit tonë dhe çështjet që determinojnë ecurinë më të shpejtë drejt realizimit të kësaj aspirate, siç janë procesi i skriningut, ndryshimet kushtetuese dhe kontinuiteti në realizimin e reformave të nevojshme.

Njoftova ambasadorin Norman mbi vendosshmërinë e koalicionit qeverisës për të përmbushur të gjitha hapat e nevojshme që do të garantojnë të ardhmen europiane të vendit dhe përforcimin e themeleve të demokracisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *