Dimitrievski: Do të ketë padi penale dhe procedurë për rënimin e kompleksit memorial në Sopot

Lajme Maqedoni

Kryetari i komunës së Kumanovës Martin Dimitrievski, kompleksin memorial për masakrën e vitit 1944, e ka quajtur ndërtim të “egër”.

Dimitrievski, thotë se do të lëshohet padi sa po të dihet se kush është ndërtuesi dhe se ekzistonë mundësia që të rënohet ky kompleks.

“Objekti është ndërtim pa leje dhe i gjithë kompleksi është ndërtuar në tokë bujqësore shtetërore. Komuna e Kumanovës nuk ka dhënë kurrëfarë dokumentacioni për ndërtim, Do të ketë padi penale dhe do të vazhdohet me procedurat për rënimin e objektit”, deklaroi Dimitrievski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *