Osmani I kujton VMRO-së, derisa është BDI dhe Ali Ahmeti, punët mund të rrjedhin ndryshe

Lajme Maqedoni

-Më kujtohen deklaratat e Zoran Zaevit në mitingje kur thoshte “Pse jo, BDI në opozitë”, dhe e dini rrjedhën tutje, rezultatin, këtë e tha mes tjerash në përgjigjen e tij në lidhje me deklaratat e fundit nga VMRO-DPMNE se nëse fitojnë zgjedhjet, nuk do të koalicionojnë me BDI-në. Osmani tha se derisa është Ali Ahmeti, shqiptarëve nuk do t’ju mungojë asnjë qime.

“VMRO-së mund t’i them vetëm se derisa është BDI dhe Ali Ahmeti, shqiptarëve nuk do t’u mungojë asnjë qime. Kështu që të gjitha ato kërcënime janë të pavlera”, pohoi Osmani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *