Aksioni “Zinxhiri”/ 13 pronar të firmave shkojnë në Shutkë, masa paraburgimi

Lajme Maqedoni

“Zinxhirin” janë përfshirë 26 subjekte fizike dhe 28 subjekte juridik.

Gjykata ka përcaktuar 13 paraburgime dhe një masë arresti shtëpiak dhe 12 masa kujdesi të shtuar.

Në aksionin “Zinxhiri”, i cili zbatohet që nga orët e hershme të mëngjesit në disa lokalitete në Negotinë, Kavadar, Manastir dhe Ohër, janë përfshirë 26 persona fizikë dhe 28 persona juridikë të dyshuar për bashkim kriminal, evazion fiskal dhe pastrim parash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *