Mexhiti: Ftoj qytetarët e interesuar të vaksionohen

Lajme Maqedoni

“Sot paradite mora vaksinën e gripit sezonal në qendrën e vaksinimit të punonjësve shëndetësorë, e cila është e hapur në Institutin e Shëndetit Publik. Vaksina është e sigurt dhe ndihem mirë pas vaksinimit. Ftoj qytetarët e interesuar të regjistrohen në vakcinacija.mk dhe terminin do ta marrin me SMS. Këtë vit kemi siguruar 60.000 vaksina të destinuara për imunizimin e kategorive të rrezikut të qytetarëve dhe punonjësve shëndetësorë. Vaksinat për ta janë falas”, shkruan ministri i hsendetesise Fatmir Mexhiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *