Kovaçevski: Votuam me abstenim për rezolutën për Gazën për shkak se nuk është përmendur sulmi terrorist i Hamasit

Lajme Maqedoni

Kovaçevski: Votuam me abstenim për rezolutën për Gazën për shkak se nuk është përmendur sulmi terrorist i Hamasit.

Vendimi për votim të Rezolutës sl KB-së nuk ka qenë i lehtë. Kemi vendosur të votojmë me abstenim për shkak se rezoluta i adreson çështjet humanitare, me të cilat pajtohemi dhe i mbështesim, por jo edhe aktin terrorist, të cilin Hamasi e ka kryer më 7 tetor, deklaroi sot kryeministri Dimitar Kovaçevski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *