Pivovarov: Nëse nuk shkatërrohen grupet kriminale, Maqedonia do të bëhet Kolumbi

Lajme Maqedoni

Vladimir Pivovarov, profesor universitar dhe ish-oficer i zbulimit, sonte në “21Analizë” në TV21 tha se nëse nuk shkatërrohen grupet kriminale, një ditë Maqedonia do të bëhet Kolumbi.

“Për sulmi në East Gate bëhet fjalë për një përplasje mes grupeve kriminale, ndoshta e lidhur me lëndët narkotike. Dhe do të them përsëri se ne duhet të reagojmë dhe të shpërbëjmë dhe të ndëshkojmë ato grupe kriminale dhe veprime kriminale të individëve dhe nëse vazhdojmë kështu do të bëhemi Kolumbi”, tha Pivovarov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *