Gaza është “ferr në tokë” dhe një “tragjedi njerëzore”, theksojnë nga UNRVA

Bota Lajme

Gaza është “ferr në tokë” dhe një “tragjedi njerëzore”, theksojnë nga UNRVA

Agjencia e OKB-së për ndihmë të refugjatëve izraelitë (UNRVA) paralajmëron se do të ketë shumë të tjera vdekje në Gaza për shkak të bllokadës së Izraelit ndaj territorit palestinez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *