Babai dhe dy fëmijë mes pesë shtetasve të Maqedonisë kanë mbetur në Gaza

Lajme Maqedoni

Autoritetet e Maqedonisë së Veriut përpiqen ët evakuojnë pese shtetasit tonë që kanë mbetur në Gaza.

Një ciftë bashkshortorë dhe babai me dy fëmijë kanë mbetur në vendin e luftimeve në rrajonin e Gazës. Nënës së fëmijëve që është palestineze I është dhënë viza deklaroi ambasadori I ardhshëm I Maqedonisë në Tel Aviv, Shpend Sadiki i cili sot referoi para deputetëve në komisionin për politik të ardhëshme në Kuvend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *