Në fund të tetorit fillojnë punimet për qarkoren e Tetovës

Lajme Maqedoni

Ende nuk po nisë ndërtimi i Qarkores së Tetovës. U tha se do të nisë në shtator, por ky afat tashmë është shkelur.

“Shpresojmë që nga shtatori do të shihni mekanizmat që do punojnë, kjo është shumë e rëndësishme për Tetovën”, tha Ejup Rustemi – drejtor np “Rrugët shtetërore” (01.06. 23).

Në një prononcim tjetër drejtori i NP “Rrugët shtetërore” tha se mekanizmat do të nisin me punë në fillim të tetorit.

“…nga fillimi i tetorit të fillojë edhe me ndërtimin e qarkores së Tetovës e cila do të mundësojë zvogëlimin e komunikacionit brenda Tetovës” , deklaroi Ejup Rustemi – drejtor np “Rrugët shtetërore”.

Në paraqitjen e tij të fundit, Rustemi tha se tashmë kompania e ndërtimit është zgjedhur, dhe se po pritet vetëm leja për ndërtim, me çka siç shtoi, kah fundi i tetorit punimet do të fillojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *