Ligji për praktika të padrejta tregtare do të kontribuojë në uljen e çmimeve

Lajme Maqedoni

Ligji për praktika të padrejta tregtare do të kontribuojë në uljen e çmimeve të prodhimeve, mendon kryeministri
Kryeministri Dimitar Kovaçevski mendon se me miratimin e Ligjit për praktika të padrejta tregtare do të përjashtohen mundësitë të përdoren praktika joetike me qëllim që të realizojnë norma më të larta të fitimit dhe se do të kontribuojë në uljen e çmimeve të produkteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *