Kovaçevski: Procesit të ndryshimeve kushtetuese duhet t’i lihet hapësirë

Lajme Maqedoni

Presidenti Stevo Pendarovski është euroatlantik i dëshmuar dhe ishte pjesë e fillimit të bisedimeve të Republikës së Maqedonisë së Veriut me BE-në, theksoi sot kryeministri Dimitar Kovaçevski në pyetjen e gazetarëve për qëndrimin e shefit të shteti të dhënë mbrëmë se ndryshimet kushtetuese nuk bëhen bukuri me forcë. Kovaçevski është i qëndrimit të ngjashëm, ndërsa siç thotë, dihej që në fillim procesi për sigurimin e shumicës prej dy të tretave në Kuvend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *