Kovaçevski – Ageler: Përforcohet partneriteti me SHBA-në, duhet të ruhet drejtimi evropian

Lajme Maqedoni

Aktivitetet e ardhshme të cilat i presin të dyja vendet, në drejtim të përforcimit të partneritetit dhe realizimit të prioriteteve të përbashkëta, me theks në disa fusha konkrete, janë shqyrtuar në takimin e kryeministrit Dimitar Kovaçevski me ambasadoren e SHBA-së në vend, Angela Ageler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *