Pendarovski: T’i ruajmë përfitimet e gjeneratës antifashiste

Lajme Maqedoni

Pendarovski: T’i ruajmë përfitimet e gjeneratës antifashiste me shtet demokratik dhe funksional juridik.

– Presidenti Stevo Pendarovski dërgoi urim me rastin e 11 Tetorit – Ditës së Kryengritjes Popullore, në të cilin porosit se “që t’i ruajmë përfitimet e gjeneratës antifashiste, duhet ta ndërtojmë Maqedoninë e Veriut si shtet demokratik dhe funskional juridik, me barazi para ligjeve dhe mundësi të barabarta për zhvillim dhe për progres për çdo qytetar të saj”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *