Mbi 100 qytetarë kanë raportuar se duan të largohen nga Izraeli

Lajme Maqedoni

Mbi 100 qytetarë kanë raportuar se duan të largohen nga Izraeli, MPJ ka përgatitur analizë për mundësitë të cilat do t’i prezantojë para Qeverisë.

– Ministria e Punëve të Jashtme njoftoi se ka përgatitur analizë dhe projeksion të detajuar të të gjitha mundësive që do t’i paraqesë Qeverisë, e cila më pas do të vendosë për hapat e mëtejshëm që do të ndërmerren, në lidhje me ndihmën dhe evakuimin e qytetarëve tanë në Izrael, ku situata e sigurisë, mbetet ende komplekse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *