Studentët kërkojnë nga kryeministri Kovacevski që të shqyrtojë vendimin për rritjen e TVSH-së

Lajme Maqedoni

Lëvizja studentore kërkon nga kryeministri Kovacevski që të shqyrtojë vendimin për rritjen e TVSH-së së produkteve ushqimore.

Ata thonë se kushtet e jetesës janë gjiynjë e më të vështira dhe kjo ndihet edhe mbi shpatullat e studentëve.
“jeta është më e shtrenjtë, prindërit tanë vuajn me paga të ulta për të na siguruar jetesën, ndërsa subvencionimi I studentëve dobësohet. Apelojmë te qeveria që të shqyrtojë vendimin për rritjen e TVSH-së të produkteve ushqimore. Cmimi I ushqimeve rritet, ndërsa dieta ditore prej 140 denarëve nuk mund të plotësojë nevojat tona@, thonë stud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *