Qeveria, godet sërish, rrit TVSH-në për shumë produkte

Lajme Maqedoni

Me procedurë të shpejtuar qeveria ka sjellur ligjin për TVSH në të lartë, duke mos bërë transparente listën e prodhimeve. Arsyetimi i tyre ishte se do ët rriten çmimet atyre produkteve që rallë ksuh mund ti blejë dhe se masa e tillë nuk do të godas buxhetin e qytetarëve të thjeshtë, por në realitet qasja i ka bërë më konfuz edhe marketet, Qeveria uli çmimin e bukës dhe qumshtit ndërsa gjithçka tjetër do të jetë më shtrenjtë.

Me rritjen e TVSH-së, qeveria planifikon që në buxhetin e shtetit të grumbullohen 70 milion euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *